Prostor bývalé lékárny byl rozčleněn do několika malých místností, do kterých se vstupovalo z chodby (nyní šatna + sociální zázemí). V první fázi tedy přišly na řadu bourací a demoliční práce a odvoz mnoha kontejnerů sutě. Z původního půdorysu zůstala zachovaná jen místnost naproti šatnám, kde chystáme masážní salónek. Bar a sociální zázemí byly vybudovány kompletně nové, vč. rozvodů vody a elektřiny (z té původní, pravda, po zbourání zdí mnoho nezůstalo :-)).

Děkujeme všem firmám, které se na rekonstrukci podíleli, především za ochotu a rychlost, díky které se nám všechny práce podařilo zrealizovat v rekordním čase 8-mi týdnů, včetně výmalby a stěhování

272-copy-2-of-img-0182 269-copy-2-of-img-0175

  vchod do posilovny (nyní zcela otevřeno)     centrální chodba (nyní šatna a soc. zázemí)

270-copy-2-of-img-0176 273-copy-of-img-0184

         původní toaleta + umyvadlo                            výstavba sprchových koutů

274-copy-of-img-0189 276-copy-of-img-0194

 

279-img-0196 277-copy-of-img-0231

 

 278-img-0235 280-img-0247

              tady už se to rýsuje...                                      konstrukce baru

282-img-0302 281-img-0295

               Ivanka po tapetování                       tak se naše mašinky podívaly po městě :-)